Hoe kan ik mijn kind beter begrijpen en omgekeerd?

Hoe kan ik mijn kind beter begrijpen en omgekeerd?

 

Wil je ervaren hoe jij je plek hebt als ouder,
… en dus ook je kind zijn plekje heeft?

Wil je ervaren hoe jij het veilig genoeg kan maken binnen je plek,
… en dus ook je kind het veilig kan maken?

Wil je ervaren hoe het is om vanuit gelijkwaardigheid om te gaan met je kind, … en dus ook je kind met jou? Wil je ervaren hoe jij je grens mag aangeven als ouder, … en dus ook je kind met jou? Wil je ervaren hoe je vanuit je authentieke kracht kan reageren, … en dus ook je kind? Wil je ervaren dat je er mag zijn als ouder, – met al je kwaliteiten en beperkingen – met al je kracht en je kwetsbaarheid … dus ook je kind?

Dan nodig ik je graag uit op mijn workshop op dinsdag 15 mei 2018 In Huis ViventO

Aanvang: 19.30 uur. Prijs: 50 euro pp

 
Deze wordt bevestigd na betaling op bankrekeningnummer BE58 7310 1747 0479 van Huis ViventO

 

— Ga terug naar Aanbod —

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.