Huis ViventO

Huis ViventO

Ontdek je authentieke kracht,
samen met personal coach Cindy

Het leven vormt je. Het maakt je sterk, maar kwetst je ook. Als kind leer je hoe je je moet gedragen om sterk te staan en niet gekwetst te worden. Door de jaren verlies je zo je kinderlijke onbevangenheid. En soms verlies je daarbij ook jezelf. Want er zijn zoveel dingen die we ‘moeten’ doen, die van ons ‘verwacht’ worden. We schakelen de automatische piloot en leven almaar sneller en sneller. ‘Rust’ en gewoon ‘ZIJN’ is vaak niet aan de orde. Want dan volgt al vlug een oordeel of een schuldgevoel …

Stel je je soms de vraag ‘Is dit het nu?’

Leid jij het leven dat je wil leiden?

Staat jouw hoofd nog in verbinding met je hart?

Bij Huis ViventO help ik als personal coach iedereen van 0 tot 99 jaar om thuis te komen bij zichzelf. We gaan op zoek naar je authentieke ik. Zodat jij je leven kunt leiden vanuit je echte waarden en jezelf bevrijdt van beperkende patronen en overtuigingen.

Je start als vrij en puur kind 

Het vrije, pure kind in ons bepaalt van bij onze geboorte ons denken, doen en voelen. Als kind zijn we in staat om heel open en ongedwongen in het leven te staan. We zijn vrij, enthousiast en onbezonnen en we leven altijd in het moment. Maar dan worden we een keer gekwetst. De donkere emoties zoals angst, boosheid en verdriet die we dan ervaren, willen we niet meer voelen. We stoppen ze weg en zoeken een manier om ze te overleven.

Je past je aan

We willen oké gevonden worden, we willen gehoord en gezien worden. Daarom steken we een stukje van onszelf in het donker, afgescheiden van de ‘brave’ ik die we willen en ook moeten zijn. Doordat het donkere deel van ons niet meer geleefd wordt, zijn we niet meer compleet. Ons vrije, pure kind, dat zorgt voor onze creativiteit en onze zelfzorg wordt weggeduwd. En zo ontstaat er een nieuw kind. Je ontwikkelt een nieuwe manier van denken en gedrag. Met maar één doel: dat anderen (ouders, leerkrachten, collega’s vrienden, broers, zussen, partners …) jou graag zien en bevestigen dat je oké bent.

We brengen licht in het donker

In Huis ViventO leer ik je om weer licht in het donker te brengen. We gaan aan de slag met onze donkere kant. Welke emoties zitten er, en vooral … wat zijn onze behoeftes? Je emoties zijn de wegwijzers naar jezelf. Je hoofd kan dingen verklaren, maar emoties wijzen je de weg. Als we dit nieuwe kind weer in het licht brengen, kunnen we opnieuw één worden met onszelf.

Je ontdekt je ware zelf

Je ontdekt je WARE zelf. Door het licht ga je opnieuw stralen en voelen wie je ECHT bent. Je laat de energie stromen en straalt het uit naar anderen. Je creativiteit en speelsheid wordt opnieuw aangewakkerd. Je bent oké zoals je bent, met al je kwaliteiten en beperkingen. Met al je kracht, maar ook met je kwetsbaarheid.

Ik leer je om in je EIGEN verantwoordelijkheid te gaan staan door ZELFliefde, EIGENkracht, ZELFvertrouwen en EIGENwaarde te ervaren, om van daaruit je hartsenergie te laten stromen naar anderen.

Hulplijn voor kinderen

Heb je kinderen of begeleid je kinderen? Dan ervaar je elke dag hun onbevangenheid, spontaniteit en creativiteit. Maar al in de kleuterklas leren kinderen dat ze in de lijn moeten lopen om ‘erbij te horen’. Kinderen en jonge mensen die dat om de één of andere reden niet kunnen of willen, krijgen al snel een label. Zelf begrijpen ze wellicht niet wat er aan de hand is, want zij zijn wel nog nauw verbonden met hun kern, hun innerlijke kind.

Tools voor begeleiders van kinderen

Bij Huis ViventO leer ik deze kinderen dat het oké is wat ze voelen. En ik ga ook aan de slag met de begeleiders van kinderen. Ik leer je als begeleider om helderheid te krijgen in de verbinding met jezelf als persoon en als begeleider. Dankzij deze ervaring krijg je een pure connectie met de kinderen. Je leert vanuit je persoonlijke ervaring hoe je deze kinderen ook in verbinding krijgt met zichzelf. Zo ontstaat er een echte liefdevolle connectie naar jezelf en de kinderen.

Het ontdekken van echte wijsheid voelt als het vinden van een diamant terwijl je op zoek was naar goud.

En vanuit dat fundament, jouw authentieke kracht leer je bewustworden van:

  • JOUW gezondheid
  • JOUW mentaal welbevinden
  • JOUW relaties
  • JOUW levenskwaliteit

Leren leven vanuit jouw totaliteit,

JOUW COMPLEET-ZIJN

Ontdek wat Huis ViventO jou te bieden heeft. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.